Την ώρα που όλος ο κόσμος θεωρεί δεδομένη την μετακίνηση του Πολ Πογκμπά από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το μυθικό ποσό των 120 εκ. ευρώ, ο ατζέντης του Γάλλου μεσοεπιθετικού ήρθε να το διαψεύσει!
Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Δημοσιογράφοι=παπαγαλάκια. Καμία συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα στα ιταλικά και τα αγγλικά Μέσα για το ποιος θα τον ανακοινώσει πρώτος και το ένα είναι χειρότερο από το άλλο».
Journalist = parrots
No deal done between Clubs
Its a game between Italy press and UK press who announce it first and who is worse.— Mino Raiola (@MinoRaiola) 29 Ιουλίου 2016
Τώρα εάν πρόκειται για παιχνίδι τακτικής ή αν ο Ραϊόλα θέλει να ρίξει τους τόνους ή ακόμη και αν ισχύει αυτό που αναφέρει, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.