Άνδρας που εγκλωβίστηκε σε κάδο σκουπιδιών στη Ρόδο την Πέμπτη (13/11) μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της πόλης της Ρόδου σύμφωνα με τη rodiaki.gr, όπου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο άνδρας βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών και αδυνατούσε να βγει έξω με δικές του δυνάμεις.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν για παροχή βοήθειας προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου κατάφεραν να τον ανασύρουν και να τον μεταφέρουν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
πηγη newsbomb

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.