Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (12.11.2025) στη Νίκαια με κλιμάκιο της ΤΕΕΜ να σπεύδει στην περιοχή για ύποπτο αντικείμενο και συγκεκριμένα χειροβομβίδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα έβαλαν φωτιά με στουπιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Νίκαιας που ανήκει σε σωφρονιστικό υπάλληλο των φυλακών Κορυδαλλού. Η φωτιά σβήστηκε από τον ιδιοκτήτη. Μετά από λίγη ώρα η σύζυγός του κάλεσε την Άμεση δράση καθώς στον προαύλιο χώρο του σπιτιού τους εντοπίστηκε χειροβομβίδα.
Στο σημείο έφτασε άμεσα το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ, το οποίο έχει αναλάβει τον έλεγχο.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ευρυπίδου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλαπούτα.
Ζημιές από τη φωτιά στο αυτοκίνητο

Στο σημείο παραμένουν οι αστυνομικές δυνάμεις και περιμένουν να έρθει κλιμάκιο του στρατού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και έχει μεγάλη εμβέλεια.

Από τον εμπρησμό το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ τις έρευνες για την υπόθεση τις ανέλαβε το τοπικό τμήμα Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν αν ο εμπρησμός και η χειροβομβίδα στην αυλή συνδέονται μεταξύ τους.
πηγη newsit

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.