Νανά Καραγιάννη – Ξεσπούν οι συγγενείς: “Το facebook την κατέστρεψε” [φωτο]

Το facebook ενοχοποιούν οι συγγενείς της Νανάς Καραγιάννη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γνωστή δημοσιογράφος.

Διαβάστε το δημοσίευμα του nasosblog.gr για τη Νανά Καραγιάννη:

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Νευρική ανορεξία. Ένα σκοτεινό μονοπάτι χωρίς επιστροφή – για πολλούς – για άλλους θεραπεύσιμο με μεγάλη προσπάθεια και πολλή αγάπη.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι καταστροφικά. Και γιατί το βασικό πρόβλημα της συγκεκριμένης νόσου είναι κυρίως ψυχολογικό. Δηλαδή στους πάσχοντες αρέσει η εικόνα τους έτσι όπως ακριβώς είναι.

Η βροχή των likes και τα κολακευτικά σχόλια στο facebook στις φωτογραφίες που ανέβαζε η Νανά Καραγιάννη μόνο καλό δεν της έκαναν.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Πολλοί χρήστες βέβαια το έκαναν για να την βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα ωστόσο προφανώς συνέβη το ακριβώς αντίθετο:

Η ίδια επιβεβαίωνε πως η εικόνα της είναι θελκτική.

Μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες στο facebook συγκέντρωσε περίπου 500 like και αμέτρητα κολακευτικά σχόλια του τύπου «πόσο όμορφη είσαι».

Αυτά σύμφωνα με τους δικούς της ήταν και η καταστροφή της καθώς δεν την άφηναν να συνειδητοποιήσει με το πόσο μεγάλη ταχύτητα βαδίζει στον γκρεμό…

Δείτε ενδεικτικά, φωτογραφίες της Νανάς Καραγιάννη στο facebook:
02eeea05 a8b5 4c4e 9a59 a28773dae533 | Lamianow.gr
84b2237b f9ca 4203 a6ad ed0922ada00c | Lamianow.gr

 

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *