Ζημιές στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι και η έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ωρών στη Μεσσηνία.
Όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν, δέντρα ξεριζώθηκαν, εξοπλισμοί καταστημάτων παρασύρθηκαν, ενώ αρκετές βάρκες στο λιμάνι έχουν βουλιάξει.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες οι κάτοικοι των Κιτριών, βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να διορθώσουν ό,τι… διορθώνεται, αφού φερτά υλικά και πέτρες έχουν αποκλείσει το δρόμο προς το λιμάνι.
Την ίδια ώρα, οχήματα και βάρκες παρασύρθηκαν από τη δύναμη του νερού με αποτέλεσμα να έχουν μετακινηθεί προς διάφορες κατευθύνσεις.








Φωτογραφίες: eleftheriaonline.gr
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.