Σε κρίσιμη κατάσταση 69χρονη – Έπεσε από μπαλκόνι

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων μία γυναίκα 69 ετών, η οποία έπεσε από μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

-Advertisement-
fitcare

Σύμφωνα με το ekriti.gr, το περιστατικό συνέβη χθες, κάτω από άγνωστες συνθήκες, από ύψος περίπου τριών μέτρων, σε χωριό της Κανδάνου.

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι: «η γυναίκα μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο μας σε σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και αιματώματα. Μας είπαν ότι έπεσε από μπαλκόνι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή πτώση της 69χρονης δεν ήταν η μόνη, καθώς σχεδόν την ίδια ώρα, ένας 44χρονος άνδρας έπεσε και αυτός από ύψος στην Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο για να τον παραλάβει, αρνήθηκε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Όπως σημειώνει το ekriti.gr, στελέχη του ΕΚΑΒ Κρήτης αναφέρουν ότι οι πτώσεις είναι καθημερινό φαινόμενο, με τα ασθενοφόρα να είναι συνεχώς στους δρόμους.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *