Αισθητή έγινε η απουσία του Παύλου Πολάκη από την αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος μιλούσε για τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ο βουλευτής Α’ Αθήνας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης έσπευσε μάλιστα να ρωτήσει τη Ρένα Δούρου πού βρίσκεται ο κ. Πολάκης με αποτέλεσμα να γίνει ο εξής διάλογος:
Πλεύρης: Πού είναι ο Πολάκης να χειροκροτήσει;
Δούρου: Έχει χειρουργείο.
Πλεύρης: Ωραία ώρα το έβαλε, μάλλον κάνει και αυτός απογευματινά χειρουργεία.
Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει τις διατάξεις για την παροχή δωρεάν απογευματινών χειρουργείων υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι αποτελούν «δώρο» σε ιδιωτικές κλινικές.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.