Ηλίας Ψινάκης: Νοικιάζει τη βίλα του στον Νέο Βουτζά – Στα 9.500 ευρώ το κόστος για ένα τριήμερο

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Ο Ηλίας Ψινάκης νοικιάζει τη βίλα των 1.000 τετραγωνικών που διαθέτει στον Νέο Βουτζά. Ο γνωστός μάνατζερ, έχει αφιερώσει χρόνο και χρήματα για να την διαμορφώσει.

Ο Ηλίας Ψινάκης ψάχνει ενοικιαστή για τη βίλα του, στον Νέο Βουτζά, μέσω της πλατφόρμας Airbmb. Η σχετική αγγελία, έχει ανέβει σε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Από εκεί, μπορεί κανείς να διαπιστώσει το κόστος αλλά και τις παροχές του σπιτιού. Ένα σπίτι, στο οποίο γίνονται και τα γυρίσματα της διαδικτυακής εκπομπής του γνωστού μάνατζερ, με τίτλο «Γηροκομείο».

Το κόστος για να μπορέσει κάποιος να περάσει ένα βράδυ σε αυτή ανέρχεται στα 2.200 ευρώ. Ωστόσο, οι ελάχιστες ημέρες που μπορεί να κλείσει κάποιος διαμονή στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη είναι τρεις, επομένως το κόστος ανεβαίνει αυτομάτως στις 6.600 ευρώ.

Βέβαια, εκτός από το ποσό της ενοικίασης, υπάρχει και το κόστος καθαρισμού του σπιτιού, το οποίο ανέρχεται στα 1.118 ευρώ για τρία βράδια και οι φόροι που ανέρχονται στα 1.852 ευρώ για τρία βράδια. Έτσι, αν θέλει κάποιος να περάσει μερικές ημέρες στο πολυτελές ακίνητο, το τελικό ποσό που θα πληρώσει είναι 9.570 ευρώ.

Στην περιγραφή του σπιτιού αναφέρεται ότι πρόκειται για μια βίλα που την διακατέχει ο φωτεινός λευκός μινιμαλισμός, με εμφανή τα στοιχεία της αρχαίας αιγιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.

Στο εσωτερικό υπάρχει ένα ευρύχωρο σαλόνι με ψηλά ταβάνια και φουντωτούς δερμάτινους καναπέδες που βλέπουν σε τζάκι. Το επίσημο τραπέζι φαγητού είναι σκαρφαλωμένο σε μια πλατφόρμα με θέα στο σαλόνι, που ρέει με χάρη στην κουζίνα του σεφ.

«Μαζέψτε έναν τόμο από τη βιβλιοθήκη για ένα διαλογιστικό απόγευμα, υποχωρήστε στη σουίτα γραφείου για ένα σημαντικό έργο ή καλέστε τα πνεύματα των αρχαίων αστρονόμων με το τηλεσκόπιο τη νύχτα», αναφέρεται ακόμη στην περιγραφή της αγγελίας.

Οι σουίτες τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες και παρέες φίλων έως 8 ατόμων. Η σουίτα περιλαμβάνει ιδιωτικό σαλόνι με τζάκι, ενώ τα 3 δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνια με εκπληκτική θέα.

newsit.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *