«Πράσινο φως» από το Υπουργικό Συμβούλιο Κύπρου για την ηλεκτρική διασύνδεση με την Κρήτη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Κύπρου συζήτησε και ενέκρινε νωρίτερα σήμερα (17.9.2024) την πρόταση που κατέθεσε το Υπουργείο Ενέργειας για αλλαγές στο ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, σύμφωνα με το philenews.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η επίσημη ανακοίνωση εκκρεμεί. Από την Προεδρία της Κύπρου στάλθηκε ενημέρωση ότι στις 6 μ.μ., στο Προεδρικό Μέγαρο, θα προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την απόφαση της ηλεκτρικής διασύνδεσης ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο «Φιλελεύθερος» αναφέρει πως η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) άλλαξε τις δύο ρυθμιστικές αποφάσεις και εκκρεμεί η απόφαση για το γεωπολιτικό ρίσκο με την πρόταση να προβλέπει την κατανομή του κατά 50% σε Ελλάδα και Κύπρο.

newsit.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *