Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με άνεση στον επόμενο γύρο του US Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε μια εύκολη πρεμιέρα στο US Open, καθώς ο Σέρβος επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-4) του Μολδαβού Ράντου Αλμποτ και πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Ο Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τέσσερις φορές στο παρελθόν το US Open, στοχεύει στον 25ο τίτλο του σε Grand Slam διοργανώσεις, με τον ίδιο μάλιστα να δείχνει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Αλμποτ δεν αποτέλεσε δύσκολο εμπόδιο για τον 37χρονο Σέρβο, ο οποίος αφού πήρε με ευκολία τα 2 πρώτα σετ (6-2, 6-2), είδε μια μικρή αντίσταση από τον Μολδαβό στο 3ο, ωστόσο πήρε τη νίκη με 6-4 στα game.

Στην επόμενη φάση, ο Τζόκοβιτς θ’ αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Λάσλο Τζέρε.

newsit.gr

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *