Μετά τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση Ολάντ αναίρεσε τον… εαυτό της και πήρε πίσω την απόφαση για απαγόρευση της διαδήλωσης που θέλουν να κάνουν τα συνδικάτα την Πέμπτη (23.06.2016) κατά του νόμου για τα εργασιακά.
Την… άρση της απαγόρευσης των διαδηλώσεων ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της CGT (Γενική Συνομοσπονδία Εργασίας) Φιλίπ Μαρτινέζ, λίγη ώρα μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των συνδικάτων με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.
Η διαδήλωση αυτή θα γίνει σε μια διαδρομή μήκους 1,6 χιλ. που πρότεινε το υπουργείο Εσωτερικών, κοντά στην Πλατεία της Βαστίλης.
Η απαγόρευση της διαδήλωσης είχε επικριθεί έντονα, τόσο από μέλη του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος όσο και από τα συνδικάτα. Αν ο Ολάντ επέμενε στην αρχική του απόφαση θα ήταν η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες που θα απαγορευόταν διαδήλωση στο Παρίσι.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.