Τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας!
Το ποδήλατο δεν σταματά πουθενά… θα μπορούσε να είναι το σκεπτικό του φετινού Athens Bike Festival, που πραγματοποιείται παρά τις αντιξοότητες και τις πολιτικές εξελίξεις.
Από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του ποδηλάτου για έκτη συνεχή χρονιά. Πολλά ποδήλατα, αξεσουάρ, εκδηλώσεις, δοκιμές ποδηλάτων, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους προβλέπει το πρόγραμμα του Athens Bike Festival.
Για φέτος στόχος μας είναι να μπορούν οι επισκέπτες να δοκιμάσουν, σε πραγματικές συνθήκες, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα μας, όσα πιο πολλά ποδήλατα μπορούν… Για το λόγο αυτό οι συμμετέχουσες εταιρείες έχουν ήδη προγραμματίσει τη διάθεση Test Bikes προκειμένου να μπορεί ο επισκέπτης να σχηματίσει προσωπική άποψη για τα ποδήλατα που θα μπορεί να αγοράσει.
Οι νέες, ενδιαφέρουσες τάσεις στο χώρο του ποδηλάτου, τα εξαρτήματα και ο εξοπλισμός αλλά και πολλές… ευκαιρίες είναι μερικά από αυτά που μπορεί να δει κάποιος στο 6ο Athens Bike Festival, το οποίο πραγματοποιείται και φέτος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.