Ένταση επικράτησε στον Λυκαβηττό με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει σε 22 προσαγωγές.
Συγκεκριμένα, μια ομάδα φοιτητών φέρονται να προσπάθησαν να ανοίξουν πανό για τη συμπλήρωση δυο ετών από το δυστύχημα των Τεμπών.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προσήγαγαν 22 άτομα.
protothema.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


Ότι και να κάνετε….. Όλοι θα είμαστε εκεί…….
Καμμία είδηση σοβαρή θα βγάλετε ή όχι? Ευκαιρία να ανεβάσετε αναγνωσιμότητα. Πλήρης εκμετάλλευση.
Ότι και να κάνουν εκεί θα είμαστε