0

Λίγες ώρες πριν την ανάσταση, Μ. Σάββατο η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, με γνώμονα την κοινωνική υπευθυνότητα και τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε πολλές οικογένειες, προσέφερε δωρεάν χειροποιήτες λαμπάδες σε πολίτες της Λαμίας. Παράλληλα μοίρασε έντυπο ενημερωτικό υλικό για υγεία & πρόληψη, εγκάρδιες ευχές με πολύ αγάπη, προτρέποντάς τους να δώσουν την λαμπάδα σε παιδάκια που δεν θα έχουν την δυνατότητα να την πάρουν οι γονείς του. 

“Το Μεγάλο Σάββατο της αλληλεγγύης, η οποία σχετίζεται με έννοιες όπως η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια, χαρίσαμε άσπρες λαμπάδες, το σύμβολο του φωτός, που έφερε ο Χριστός, νικώντας το θάνατο και κατ’ επέκταση το σκοτάδι, με την Ανάστασή του. Η καθεμιά στολισμένη με χρωματιστά φιογκάκια ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου.

Ευχαριστούμε θερμά τον συμπολίτη μας που πρόοσεφερε τις λαμπάδες στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λαμίας και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Επίσης  ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της πασχαλινής δράσης κοινωνικής προσφοράς”

Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου
Γενικός Ιατρός ΓΝ Λαμίας – ΚΥ Στυλίδας
Πρόεδρος ΕΑΕ Λαμίας

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
lamianow

Νοσοκομείο Λαμίας: Βρήκε στο… πρανές και τούμπαρε! (εικόνες)

Previous article

Είχε κρυμμένο αγαλματίδιο του… 300 π.Χ κάτω από το κάθισμα του οδηγού!

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

Λαμία : “Ανεπίτρεπτη η μη αναπλήρωση της καθαρίστριας από τον Δήμο Λαμιέων” – Διαμαρτυρία από το Δ.Σ Κομποτάδων – Μεξιατών

Την έντονη διαμαρτυρία του εκφράζει ο σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Κομποτάδων – Μεξιατών για  την  απουσία ...
TOP STORIES

More in Featured