Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/5, 21:00) στην «Uber Arena» του Βερολίνου τη Ρεάλ Μαδρίτης, για πρώτη φορά στην Ιστορία του σε τελικό της Euroleague, με φόντο το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Οι πράσινοι με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, αλλά και με την εμφάνιση που έκαναν απέναντι στη Φενερμπαχτσέ, έχουν αυξήσει τις προσδοκίες του κόσμου του για το ευρωπαϊκό, αφού βρίσκονται στον τελικό και είναι 40 λεπτά μακριά από την 7η κούπα.
Ψάχνουν εισιτήριο από οπαδούς Ολυμπιακού και Φενέρ
Στο Βερολίνο υπάρχουν πάρα πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο για το κλειστό και ήδη «ψάχνονται» με τους φίλους της Φενέρ και του Ολυμπιακού, που είδαν το όνειρό τους για διάκριση να ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής.
Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες ότι την Κυριακή (26/5) θα ταξιδέψουν κι άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από Αθήνα για Βερολίνο, με την προοπτική και την ελπίδα να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» και να μπουν στην Uber Arena, η οποία αναμένεται να… πρασινίσει.
Υπενθυμίζεται ότι στην γερμανική πόλη βρίσκονται αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 4.000 οπαδοί του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται να ναυλωθούν και τσάρτερ για να ταξιδέψει περισσότερος κόσμος του Παναθηναϊκού στη γερμανική πρωτεύουσα ενόψει του τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (21:00).
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.