Η UEFA σκόπευε να ντύσει στα χρώματα του Conference League και τη φωτογραφία της Αγιάς Σοφιάς και των προσφύγων στη φυσούνα της Opap Arena, ωστόσο με παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη αυτό τελικά δεν θα γίνει.
Το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει ντυθεί στα χρώματα του τελικού του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.
Η UEFA είχε ζητήσει να καλυφθούν και δύο μεγάλες φωτογραφίες στη φυσούνα που απεικονίζουν τον ναό της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη και τους προσφύγες μπροστά στο τρένο που ήρθαν στην Ελλάδα από τις αλυσμόνιτες πατρίδες.
Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, ακόμα κι αν είχε τεθεί θέμα ομαλής διεξαγωγής του τελικού.
Η Αγιά Σοφιά δεν γινόταν να σκεπαστεί, ειδικά την 29η Μαΐου που είναι η Επέτειος της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Τελικά, καμία φωτογραφία δεν καλύφθηκε, μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
newsit.gr
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.


σανό για τα πρόβατα. το πρωτάθλημα το χάσαμε πρόεδρε.