Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΧΥΤΑ Λαμίας. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λαμιέων με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Αχιλλέα Τζουβάρα όπως και υδροφόρες του δήμου αλλά και μηχανήματα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου ξέσπασε πυρκαγιά και τα άμεσα αντανακλαστικά που επιδείχθησαν βοηθούν στην διαχείριση της πυρκαγιάς.
Mάλιστα δόθηκε εντολή να σηκωθεί το ένα από τα δύο PZL που βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λαμίας ενώ πριν λίγο σηκώθηκε και το 2ο.


Ως γνωστόν ο ΧΥΤΑ Λαμίας αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα θέματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μιας και η κατάσταση του είναι οριακή και μέχρι τώρα απωλέσθησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την αναμόρφωση του σε έργα τα οποία θα έπρεπε να έχουν “τρέξει” εδώ και χρόνια.

Πρόκειται άλλωστε για ένα θέμα που έχει επισημανθεί ουκ ολίγες φορές από τη νυν δημοτική αρχή που έχει τονίσει κατ’ επανάληψιν ότι χάθηκε σημαντική χρηματοδότηση τα προηγούμενα χρόνια και πως την δεδομένη χρονική στιγμή γινόνται μεγάλες προσπάθειες ώστε η κατάσταση να παραμείνει διαχειρίσιμη.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.