Επιχείρηση ΔΕΔΔΗΕ στην Ανθήλη: Οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε νομικές διαδικασίες / “Έχουν αυξηθεί οι κλοπές. Φοβούνται οι κτηνοτρόφοι” – ΒΙΝΤΕΟ

Επιχείρηση από την ΔΕΔΔΗΕ στην Ανθήλη μετά τις νέες καταγγελίες για ρευματοκλοπή
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Επιχείρηση ΔΕΔΔΗΕ από το πρωί στην περιοχή της Ανθήλης, μετά τις νέες καταγγελίες για ρευματοκλοπές από τους Ρομά.

-Advertisement-
fitcare

Συνεργεία προχώρησαν στον εντοπισμό τνω σημείων και έκοψαν το ρεύμα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Μάριο Μπούτση, αυτό δεν είναι αρκετό, καθώς όπως δηλώνει στο Lamia Now οι Ρομά αμέσως μετά την διακοπή προχωρούν ξανά σε σύνδεση.

Αυτά που συμβαίνουν είναι επικίνδυνα για όλους υπογραμμίζει και ανακοίνωσε πως οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε νομικές πλέον διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Παράλληλα εξέφρασε τον φόβο του ότι μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση, καθώς έχουν αυξηθεί οι κλοπές και οι κτηνοτρόφοι κοιμούνται με τα όπλα στα χέρια.

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *