Οι Λαμιώτες πάνε… συλλαλητήριο! (εικόνες)

4

Η Θεσσαλονίκη ζει στον ρυθμό του μεγάλου συλλαλητηρίου, στο οποίο δεκάδες χιλιάδες πολιτών από όλη τη χώρα θα διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, με αφορμή τις πρόσφατες διπλωματικές εξελίξεις για την επίλυση του ζητήματος.

Στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής και δεκάδες Λαμιώτες οι οποίοι αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής από την πόλη μας προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση τους.

Η Λαμιώτικη αποστολή δέχτηκε και έλεγχο από την Τροχαία στην περιοχή του Αλμυρού κατά την μετάβαση της στην Θεσσαλονίκη ωστόσο δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα.

Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι, στην περιοχή του Λευκού Πύργου και στηρίζεται μεταξύ άλλων από Παμμακεδονικές Ενώσεις, πολιτιστικούς συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας, δημάρχους από όλους σχεδόν τους Δήμους της Μακεδονίας, κληρικούς από τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας, και από δεκάδες επαγγελματικά, αθλητικά και εξωραϊστικά σωματεία και από όλα τα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης. Περίπου 500 είναι τα πούλμαν δε που θα καταφθάσουν στον Λευκό Πύργο με διαδηλωτές από όλη τη χώρα.

Φωτογραφίες έφιππων Κρητικών που ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη με τις παραδοσιακές φορεσιές:

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop IMBNet

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι δεξιοι ειναι εθνικιστες και οι αριστεροι φασιστες. Το.ιδιο τραγικοι και γραφικοι ολοι. Να τα λεμε κι αυτα!

  2. ΒΡΕ ΒΡΕ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΣΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΦΗΝΕΙ

  3. ακροδεξιοι , γραφικοι και διαφοροι πατριωτες του γυαλιου! αυτο ειναι το παζλ των συμμετεχοντων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ