Σε πέμπτο αγώνα θα κριθεί ποια ομάδα θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Παναθηναϊκού στους τελικους του φετινού πρωταθλήματος στην Α1 Ανδρών.
Ο Προμηθέας Πατρών εκμεταλλεύτηκε την έδρα του, την κράτησε αλώβητη στη σειρά των ημιτελικών με την ΑΕΚ και επικρατώντας της Ένωσης με 70-54 ισοφάρισε σε 2-2. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Παρασκευή (7/6) στο ΟΑΚΑ, στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Παρκς, ο οποίος είχε 16 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.
Από τον «Δικέφαλο» διασώθηκε ο Σαντ-Ρος, που πέτυχε 12 πόντους και κατέβασε 4 ριμπάουντ. Έσπασαν τα… καλάθια οι φιλοξενούμενοι, καθώς ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 18/54 εντός παιδιάς!
Τα δεκάλεπτα: 19-14, 38-29, 51-44, 70-54.
Προμηθέας (Γιατράς): Σαλούστρος 6 (7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Μέγιερ 11 (1), Χολ 2, Έλις 7, Μπράουν 7 (3/8 σουτ), Κασελάκης 6 (2/8 σουτ, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γκίκας 4, Κατσίβελης, Τσαϊρέλης 2, Γερομιχαλός, Λίποβι 9 (2), Παρκς 16 (7/9 δίποντα, 2/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα).
ΑΕΚ (Μπάνκι): Χάντερ 10 (2/4 δίποντα, 6/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 μπλοκ), Τζέιμς 5 (1), Σαντ-Ρος 12 (6/14 σουτ, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Θίοντορ 12 (4/10 σουτ, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα), Γιορκ 5 (2/10 σουτ), Ξανθόπουλος, Σάκοτα 7, Λαρεντζάκης 3 (1/7 σουτ), Εμπάκουε.
Zougla.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.