Στις δυσκολίες του αγώνα με το Ρέθυμνο, στην Κρήτη (19/03, 17:00) εστίασε ο Γιούρι Ζντοβτς, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, επισημαίνοντας πως περιμένει να δει την αντίδραση των παικτών του, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Άρη και Ολυμπιακό.
Ο Σλοβένος προπονητής είπε: «Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση. Ξέρω, ότι λέω κάθε φορά το ίδιο αλλά έχω το προαίσθημα ότι μετά από τις δύο σκληρές ήττες με Άρη και Ολυμπιακό οι παίκτες μου θα παρουσιαστούν λιγάκι χαλαροί.
Αυτό οφείλεται στο ότι μπορεί να μην τους δοθεί άλλη ευκαιρία για να καταλάβουν την τρίτη θέση, μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Επίσης, οι τραυματισμοί είναι ένα αδύναμο στοιχείο και η απουσία σημαντικών παικτών από τις προπονήσεις, ωστόσο, είχαμε όλη την εβδομάδα και τα υπόλοιπα παιδιά προπονήθηκαν εξαιρετικά και έδειξαν χαρακτήρα.
Πιστεύω, ότι στο συγκεκριμένο ματς και σε τέτοιου είδους αγώνες πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα και είναι ενδιαφέρον για μένα να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες».
sportit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.