Σημείο επαφής για την αποδέσμευση του Ιβανόφ είχε βρεθεί μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς του Βούλγαρου, ωστόσο ο μάνατζερ του παίκτη άλλαξε στάση.
Ο Ιβάν Ιβανόφ αρνήθηκε τις προτάσεις από την Τουρκία, καθώς ο Βούλγαρος αμυντικός φοβήθηκε τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα με αποτέλεσμα να πει «όχι» σε Γκαζιάντεπσπορ και Αντάλιασπορ.
Έτσι, ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του Ιβανόφ έκατσαν στο τραπέζι προκειμένου να συμφωνήσουν για το διαζύγιο. Αρχικά υπήρξε σημείο επαφής, όμως ο μάνατζερ του παίκτη άλλαξε στάση και ζητάει περισσότερα χρήματα αλλά και χρόνο προκειμένου ο πελάτης του να βρει ομάδα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.