Η Ρωσίδα βουλευτής και στενή συνεργάτης του Πούτιν, Oksana Bobrovskaya, σκοτώθηκε μαζί με το σύζυγο της ενώ ερωτοτροπούσαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, στο οποίο είχε τοποθετηθεί βόμβα που εξερράγη.


Εικάζεται πως την βόμβα στο αυτοκίνητο την είχε τοποθετήσει ο ίδιος ο σύζυγος της βουλευτού επειδή την ζήλευε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το ζευγάρι συχνά καβγάδιζε καθώς εκείνος πίστευε πως δεν του ήταν πιστή.
Πηγή: Daily Mail

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.