Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους, οι αστυνομικοί που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου. Αντιμετωπίζουν το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, όπως και οι απλοί δύο κατηγορούμενοι, ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης.
Ελεύθεροι χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν οι τέσσερις αστυνομικοί οι οποίοι είχαν κληθεί να απολογηθούν για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τέσσερις αστυνομικοί ανέφεραν κατά τις απολογίες τους ότι ενήργησαν στο πλαίσιο των καθηκόντων τους και σύμφωνα με όσα προβλέπουν τα εγχειρίδια της αστυνομίας για τη χειροπέδηση.
Οι κατηγορούμενοι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, όπως και οι απλοί δύο κατηγορούμενοι, δηλαδή ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης.
Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό, φαίνονται να έχουν σωματική επαφή με τον Ζακ Κωστόπουλο την ώρα που του περνούν χειροπέδες.
πηγή news247

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.