«Θέλουμε μια οικονομική βιώσιμη συμφωνία με την μεγαλύτερη δυνατή ρύθμιση του χρέους», δήλωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο «Ε», τόνισε ακόμη ότι «το νέο πακέτο μέτρων θα το ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας».
Σε ό,τι αφορά τις απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με αυτές. «Σε αυτά τα δύο χρόνια κυβέρνησης έχουν γίνει πολλά πράγματα, πιάσαμε μακρο-οικονομικούς στόχους και έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.