Ο φάκελος ανοίχθηκε από αστυνομικούς της ασφάλειας του κόμματος και εντός αυτού εντοπίστηκε μία λευκή σκόνη
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου έπειτα από τον εντοπισμό λευκής σκόνης εντός φακέλου που εστάλη στο κόμμα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στα γραφεία του κόμματος έφθασε ένας φάκελος χωρίς αποστολέα.
Ο φάκελος ανοίχθηκε από αστυνομικούς και στο εσωτερικό του εντοπίστηκε λευκή σκόνη.
Έπειτα από αυτό στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, ενώ ο φάκελος πρόκειται να παραληφθεί από στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας.
kathimerini.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.