Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής για τα play offs του Champions League. Οι υποψήφιες αντίπαλοί του στη συγκεκριμένη διαδικασία είναι οι εξής πέντε: Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Αστάνα (Καζακστάν), Ριέκα (Κροατία), Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ) και Σλάβια Πράγας (Τσεχία).
Σημειώνεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στα play offs και συνεπώς είναι στο γκρουπ των ισχυρών.
Οι Ισχυροί
Ολυμπιακός 64.580
Σέλτικ 42.875
Κοπεγχάγη 37.800
ΑΠΟΕΛ 26.210
Μάριμπορ 21.125
Οι Αδύνατοι
Καραμπάγκ 18.050
Αστάνα 16.800
Ριέκα 15.550
Χάποελ Μπερ Σεβά 10.875
Σλάβια Πράγας 8.135
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.