Μια κλίμακα με πέντε διαφορετικούς συντελεστές θα «βγάζει» τη φετινή έκπτωση του ΕΝΦΙΑ για τον κύριο αλλά και για τον συμπληρωματικό φόρο.
Οι συντελεστές θα κυμαίνονται από 10% έως 30% αλλά την τεράστια πλειοψηφία του κόσμου την ενδιαφέρουν τα ποσοστά έκπτωσης που θα κυμαίνονται από 20% έως 30%.
Ειδικότερα:
1. Για περιουσίες έως 60.000 ευρώ η έκπτωση θα φτάσει στο 30%
2. Για περιουσίες από 60.000 έως 70.000 ευρώ, η έκπτωση θα φτάσει στο 27%
3. Για περιουσίες από 70.000 έως 80.000 ευρώ, η έκπτωση θα φτάσει στο 25% ενώ
4. Για περιουσίες από 80.000 έως και ένα εκατομμύριο ευρώ, η έκπτωση θα είναι 20%
5. Για περιουσίες άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το όφελος θα είναι 10%
Αν τα ποσοστά δεν σας λένε τίποτα, μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας το φετινό κέρδος και για τον κύριο και για τον συμπληρωματικό φόρο.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι σχετικές εφαρμογές τις οποίες θα βρείτε ΕΔΩ
πηγή newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.