Mετά και το τυπικό φινάλε της συνεργασίας του Πανσερραϊκού με τον Φάμπιο Μπαλού φούντωσαν οι φήμες για τον ερχομό του Βραζιλιάνου στην Λαμία.
Όπως γράφουν αθηναικά ΜΜΕ ο παίκτης είναι κοντά στον ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα κάποιοι προχωρούν τονίζοντας ότι η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη. Να σημειώσουμε πως ο Βραζιλιάνος χαφ έχει ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Βαζάκα στα Τρίκαλα το 2011.
Φέτος, με τον Πανσερραϊκό, ο Μπαλού είχε δέκα συμμετοχές (η μία στο Κύπελλο) και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Κορίνθιανς, Μαριτίμο, Πορτιμονένσε, Μπελενένσες, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Πάφο, Μπράβος ντε Μακί και Παναχαϊκή.
Η επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό.
«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Fabio Vieria (Balu). Η Πανσερραϊκή οικογένεια τον ευχαριστεί από καρδίας για όσα έχει προσφέρει στον Σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».
Να σημειώσουμε πως η Λαμία κινείται για έναν κεντρικό χαφ, ένα στόπερ και ίσως για φορ. Πιθανότατα εξελίξεις και ανακοινώσεις θα έχουμε τα επόμενα 24ωρα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.