Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Πετρωτό Δομοκού – Κάηκαν περίπου 100 στρέμματα

Παραμένουν στις επάλξεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 21:00, στην περιοχή Πετρωτό του Δήμου Δομοκού.

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, έκαψε περίπου 100 στρέμματα, ενώ στο σημείο επιχείρησαν δεκάδες πυροσβέστες, με επίγεια μέσα και δύο ομάδες ΕΜΟΔΕ.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων, η πυρκαγιά περιορίστηκε και τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου κατασβέστηκε πλήρως. Σημαντική και η βοήθεια που έχουν δώσει και τα πτητικά μέσα από το πρωί του Σάββατου.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *