Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κλήμα, του δήμου Δωρίδος, στο νομό Φωκίδος, ενώ Η Πυροσβεστική έδωσε λίγο μετά τις 3 εντολή για προληπτική εκκένωση των χωριών Κλήμα και Μαγούλα, λόγω των πυκνών καπνών, που είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα στους κατοίκους τους, οι οποίοι στην πλειονότητά τους, είναι ηλικιωμένοι.
Τελικώς χάρη στις ενέργειες των πυροσβεστών, η φωτιά λίγο μετά τις 17:30 τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, και σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα.
Επιχείρησαν 30 οχήματα της Πυροσβεστικής με 63 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρου με 15 πυροσβέστες, δύο αεροσκάφη, δύο PZL, δύο ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν δύο μηχανήματα έργου και δύο υδροφόρες Ο.Τ.Α.
πηγή : zougla.g

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.