Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας χθες το βράδυ στην Ξάνθη, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στην οδό Δελφών.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία που κλήθηκε στις 22:00, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντοπίστηκε ο άνδρας νεκρός, σε τμήμα της εγκαταλελειμμένης μονοκατοικίας. Στον χώρο επιχείρησαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.