Παραμένει στα… υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος θα κλείσει το 2017 ο Ατρόμητος. Η ομάδα-έκπληξη της φετινής Super League επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο Περιστέρι και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση με 27 βαθμούς, στη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Νικολά Ντιγκινί στο 42ο λεπτό.
Για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η Λαμία έμεινε αήττητη, καθώς στάθηκε «όρθια» και στα Ιωάννινα, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 64′ με τον Μαυροπάνο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 77′ με τον Τσούκαλο.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.