Άλλους 1.129 θανάτους κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο η Βραζιλία, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα.
Τα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε ένα 24ωρο ήταν 57.837. πλέον, η Βραζιλία θρηνεί το θάνατο 91.263 ανθρώπων, ενώ τα κρούσματα συνολικά είναι 2,6 εκατ.!
Μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας της Βραζιλίας επισημαίνει ότι τα δεδομένα τα οποία ανακοινώνονται το υπουργείο Υγείας είναι πιθανότατα πολύ υποτιμημένα σε σχέση με την πραγματικότητα, αφού δεν γίνεται επαρκής αριθμός τεστ στο κράτος αυτό των 212 εκατομμυρίων κατοίκων.
Πηγή: newsit. gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.