Ιστορία γράφει στο Λονδίνο ο νεαρός Έλληνας τενίστας.
Ο Παγώνης, ο οποίος θα κλείσει τα 14 τον ερχόμενο Δεκέμβριο προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon U14 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο ιστορικό Grand Slam του Λονδίνου.
Το παιδί – θαύμα του ελληνικού τένις πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα το έπραξε με ανατροπή, καθώς πήρε την πρόκριση στο tie break!
Ο Μπέρντιν μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 3-0, ο Έλληνας τενίστας ισοφάρισε σε 4-4, αλλά ο Ρώσος πήρε τα δύο επόμενα games κι έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ, ο Παγώνης μπήκε με… φόρα, πήρε τα τέσσερα πρώτα games και τελικά επικράτησε με 6-2, για το 1-1.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στο tie break, εκεί όπου ο ταλαντούχος Έλληνας επικράτησε 10-5 και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Εκεί, ο «Ράφα» θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Αυστριακό Μόριτζ Φράιταγκ, ο οποίος απέκλεισε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) τον Γάλλο Μάριο Βούκοβιτς.
πηγή newsbomb.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.