Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα με βαρύ όχημα σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Ένα βυτιοφόρο όχημα το οποίο μετέφερε γαλα ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

Από την εκτροπή του μεγάλου οχήματος έκλεισε ολόκληρη η μία λωρίδα κυκλοφορίας με την τροχαία Λαμίας και τους αστυνομικούς του Α.Τ Δομοκού να χρειάζεται να δώσουν διαφορετική διέξοδο για τα οχήματα τα οποία περνούσαν από το σημείο.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η τροχαία.






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.