Τηλεοπτική στέγη -έστω και στο παραπέντε- βρήκε το Παρτίζαν-Ολυμπιακός.
Μια μέρα πριν τη σέντρα, όπως αναφέρει το sportfm.gr, δεν είχε βρεθεί κανάλι που να συμφωνήσει με τους Σέρβους.
Ωστόσο, η όποια ανησυχία πήγε να δημιουργηθεί τελικά τερματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν η NOVA ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι (21:45) θα μεταδοθεί από τα κανάλια της.
Μάλιστα το συνδρομητικό κανάλι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και για τη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 2 Αυγούστου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.