Για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαρίας Μοκάνου, 41 ετών, από την περιοχή της Καλλιθέας, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε την Κυριακή (28.01.2024) ότι η γυναίκα βρέθηκε στη Βουλιαγμένη, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
«Χάρη στην άμεση ενεργοποίηση και αποτελεσματικότητα του Missing Alert, η Μαρία Μοκάνου βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της. Η Μαρία Μοκάνου, εντοπίστηκε από ευαισθητοποιημένο πολίτη στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η Μαρία Μοκάνου είναι καλά στην υγεία της και ασφαλής κοντά στους οικείους της.
Από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης της Μαρίας Μοκάνου καθοριστική υπήρξε η άμεση κινητοποίηση της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής, της ομάδας Διάσωσης «Δέλτα», καθώς και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Οργανισμού, «Θανάσης Μακρής», μαζί με τη συνδρομή Κοινωνικού Λειτουργού του Οργανισμού μας, όπου βρέθηκαν στο πεδίο ερευνών.
Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Μοκάνου και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.