Η αγωνία έλαβε τέλος για την 16χρονη από την Σπερχειάδα.
Ο συναγερμός έληξε για την Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού μετά την ανεύρεση της 16χρονης Γεωργίας τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 21 Οκτωβρίου.
Το κορίτσι που έμενε στην Σπερχειάδα με την γιαγιά του έφυγε για να συναντήσει τις αδερφές της που διαμένουν στη Χαλκίδα.
Το που θα πάει στο εξής θα αποφασιστεί από τις κοινωνικές υπηρεσίες που έχουν πλέον αναλάβει να ακούσουν το παιδί και να βρουν την σωστότερη λύση για την περίπτωσή του.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.