Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στη Θήβα όταν μηχάνημα που εργάζονταν κοντά στο Νοσοκομείο της πόλης, βρέθηκε μπροστά σε πολεμικό υλικό. Αμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών για την απομάκρυνση τους από το σημείο.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο εργασιών ενός οχήματος-σκάπα σήμερα έξω από την Θήβα και κοντά στο Γ.Ν. Θήβας, στην Π.Ε.Ο. Θηβών-Χαλκίδας, βρέθηκαν συνολικά 2 βλήματα. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία και ο στρατός και έσπευσαν στο σημείο, ενώ ενημερώθηκε και η πυροσβεστική στις 15:56.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.