Ενώπιον δικαστή στη Νεβάδα, παρουσιάστηκε ο 20χρονος Βρετανός Μάικλ Στίβεν Σάντφορντ, ο οποίος προσπάθησε ν’ αρπάξει το όπλο αστυνομικού, στη διάρκεια προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στο Λας Βέγκας.
Ο Σάντφορντ φαίνεται να σχεδίαζε να πυροβολήσει τον Τραμπ εδώ κι ένα χρόνο, ενώ αποφάσισε να υλοποιήσει το σχέδιο του, τώρα, καθώς αισθάνθηκε πιο ικανός για να το κάνει.
Ο Σάντφορντ θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την 5η Ιουλίου που θα διεξαχθεί η δίκη του.
ethnos.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.