LamiaNowLamiaNowLamiaNow
Notification Show More
Font ResizerAa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑShow More
    pinakides 1
    Τι ψάχνει το fund της CIA στην Ελλάδα
    pinakides
    Απίστευτο: Δεν υπάρχουν πινακίδες κυκλοφορίας, γιατί δεν υπάρχει… τσίγκος
    veroia
    Βέροια: Αυτή είναι η 24χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια – «Ο ένας χτύπησε τον άλλον», είπε ο δράστης
    paparizou
    Παραμένει στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου -Τα νεότερα για την υγεία της
    zoakia
    Με τα κατοικίδιά τους στο Μαξίμου οι επαναπατρισθέντες από τη Μέση Ανατολή -Συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, δείτε εικόνες
  • ΣΠΟΡ
    ΣΠΟΡShow More
    w20 231930202603619
    Έπαιξε με την φωτιά αλλά την έσβησε ο Ναν
    Unknown 0 2
    Η Ράγιο Βαγιεκάνο αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά – Πότε θα γίνουν τα παιχνίδια 
    Betis Panathinaikos 1200x675 1
    Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Συνετρίβη στην Σεβίλλη και είπε «αντίο» στην Ευρώπη
    aek 1011x675 1
    ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Στους «8» του Conference League παρά την ήττα
    guardiola
    «Γκουαρντιόλα μείνε» – Το επικό πικάρισμα των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στον προπονητή της Σίτι
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LamiaNowLamiaNow
Font ResizerAa
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ (+) Ιστορίες
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • BLOG
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΠΟΡ
  • TOP STORIES
  • LAMIA POLIS 87.7
  • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Have an existing account? Sign In
Follow US
© 2025 Lamianow.gr / All Rights Reserved.
ΕΛΛΑΔΑ

Βράχος παραλίγο να καταπλακώσει αγροτική γιατρό στη Νάξο – Συγκλονιστική μαρτυρία (φώτος)

Lamianow.gr
ByLamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Follow:
18/03/2019, 22:21
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Share
3 Min Read
SHARE
Ad 129

Άγιο είχε αγροτική γιατρός στη Νάξο αφού γλίτωσε από θαύμα τη ζωή της όταν ένας τεράστιος βράχος …προσγειώθηκε κυριολεκτικά δίπλα στο κρεβάτι της!

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μέλανες της Νάξου κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την 6η Μαρτίου.

Η νεαρή γιατρός Αναστασία Βλάχου αποφάσισε να κάνει το αγροτικό της στη Νάξο και μάλιστα στο περιφερειακό ιατρείο Μελάνων όπου υπήρχε και δωρεάν παραχώρηση χώρου μέσα στο ιατρείο για τη διαμονή της. Ήρθε στο νησί από τη Θεσσαλονίκη (ιδιαίτερη πατρίδα της) και στις 25 Φεβρουαρίου εγκαταστάθηκε στο ιατρείο του χωριού. Μετά από μια εβδομάδα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας 5-6 Μαρτίου, μετά από κατολίσθηση ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε, κατρακύλησε στην πλαγιά, έπεσε πίσω από το κτήριο του ιατρείου και λίγο έλειψε να την καταπλακώσει αφού κατέληξε σε απόσταση αναπνοής από το κρεβάτι της την ώρα που κοιμόταν, το οποίο «έσπρωξε» και το μετατόπισε περίπου 2 μέτρα.

«Αυτή τη νύχτα δε θα την ξεχάσω ποτέ»

Δείτε επίσης

pinakides 1
Τι ψάχνει το fund της CIA στην Ελλάδα
21/03/2026, 14:35
pinakides
Απίστευτο: Δεν υπάρχουν πινακίδες κυκλοφορίας, γιατί δεν υπάρχει… τσίγκος
21/03/2026, 14:32
veroia
Βέροια: Αυτή είναι η 24χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια – «Ο ένας χτύπησε τον άλλον», είπε ο δράστης
21/03/2026, 14:30

Σοκαρισμένη για ότι συνέβη η κ. Αναστασία Χάλκου μιλάει στο www.naxostimes.gr για την εφιαλτική εμπειρία της:

-Advertisement-

«Ήρθα στο νησί και συγκεκριμένα στο περιφερειακό ιατρείο Μελάνων λόγω της παραχώρησης δωρεάν διαμονής. Αυτή τη νύχτα δε θα την ξεχάσω ποτέ… Ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε, κατρακύλησε κι έπεσε δίπλα μου, σε απόσταση αναπνοής από το κρεββάτι μου, ανοίγοντας μια τεράστια τρύπα στον τοίχο, κολλητά εκεί που κοιμόμουν και μετατόπισε το κρεβάτι μου κατά 2 μέτρα. Αν ο βράχος είχε λίγο μεγαλύτερη φόρα ή έπεφτε στο ταβάνι… θα με διέλυε» σημειώνει συγκλονισμένη.

melanes iatreio vraxos 2

Το περιστατικό συνέβη στις 1:30 τη νύχτα και ενώ η νεαρή αγροτική γιατρός κοιμόταν σε ένα άγνωστο ουσιαστικά χωριό, στο οποίο μόλις είχε κλείσει μια εβδομάδα διαμονής.

«Ξύπνησα και πετάχτηκα από το κρεβάτι μη ξέροντας τι έχει γίνει… Άρχισα να ουρλιάζω αλλά κανείς δε με άκουγε. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του χωριού τον κ. Βαγγέλη Βερύκοκκο κι εκείνος σε 5-10 λεπτά ήταν εκεί. Μου φάνηκαν αιώνες… Μπήκαμε μαζί μέσα στο δωμάτιο, γιατί μόνη μου δεν τολμούσα να μπω, είδαμε τι έχει γίνει, πήρα μερικά πράγματα και έφυγα σοκαρισμένη για το νοσοκομείο του νησιού» μας λέει περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

περισσότερα στο naxostimes.gr

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.

Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.

Share This Article
Facebook Email Copy Link Print
ByLamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Previous Article Πως «στρατολογούσε» μέσω ίντερνετ νεαρές κοπέλες το «ροζ» κύκλωμα – Χειροπέδες σε 14 άτομα στην Αττική
Next Article Καταιγιστικός ο Άρης, 5-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης
FacebookLike
InstagramFollow
YoutubeSubscribe
TiktokFollow
ΚΑΙΡΟΣ - ΛΑΜΙΑ
12°C
Lamia
overcast clouds
12° _ 12°
59%
2 km/h
Σα
11 °C
Κυ
13 °C
Δε
13 °C
Τρ
12 °C
Τε
15 °C
- Advertisement -
-Advertisement-
HOTEL ATHINA
-Advertisement-
COSMOS KAFE
-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
-Advertisement-
qualco
-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
-Advertisement-
KATSIAVOS
-Advertisement-
oikonomoy
-Advertisement-
Ad 131

You Might Also Like

paparizou
ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου -Τα νεότερα για την υγεία της

zoakia
ΕΛΛΑΔΑ

Με τα κατοικίδιά τους στο Μαξίμου οι επαναπατρισθέντες από τη Μέση Ανατολή -Συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, δείτε εικόνες

kriti
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαία στην Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε μαντρότοιχο στα Χανιά – Θανατηφόρο με τραυματίες στο Ρέθυμνο

LamiaNowLamiaNow
Follow US
©Lamianow.gr / 2025 - All Rights Reserved / Η επιχείρηση LAMIA MEDIA VOICE Μ.Ι.Κ.Ε., ως δικαιούχος και διαχειρίστρια του ιστότοπου lamianow.gr, δηλώνει ότι συμμορφώνεται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018, σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο.