Δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί – Το τσιγάρο του οδηγού αιτία της πυρκαγιάς
Στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο που μετέφερε 59 επιβάτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων παιδιά που φοιτούν σε μουσικό σχολείο της Σόφιας, στη Βουλγαρία.
Από τη φωτιά δεν τραυματίστηκε κανένα παιδί και έπειτα από την επέμβαση της Πυροσβεστικής, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου βρισκόταν το λεωφορείο, η πυρκαγιά κατασβέστηκε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η φωτιά ξέσπασε την ώρα που το λεωφορείο κινείτο σε αυτοκινητόδρομο, έξω από τη Βάρνα, όταν ο οδηγός άναψε τσιγάρο. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν τα παιδιά, ούτε οι συνοδοί τους.
Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα η αρμόδια υπηρεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές.
protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.