Ευτυχώς η ναυαγοσώστρια στην πλαζ Βούλας κατάφερε να σώσει το κοριτσάκι 2 ετών ενώ κινδύνευε να πνιγεί.
Η ναυγοσώστρια έβγαλε το παιδί από τη θάλασσα και το παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που το μετέφερε σε Νοσοκομείο Παίδων, όπου παρέμεινε για εξετάσεις.
Στελέχη του Λιμενικού Σαρωνικού, που είχαν σπεύσει στο σημείο, διαπίστωσαν ότι το μωρό είχε παρασυρθεί, ενώ η ναυγοσώστρια του είχε παρέχει τις πρώτες βοήθειες, με τη βοήθεια των μελών της Πανελλήνιας Σχολής Ναυγοσωστών.
Από τη λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο 37χρονος αλλοδαπός πατέρας του παιδιού, για παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ. (έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο).
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.