Ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής, μετά από σχετική πρόταση του προεδρεύοντος του Σώματος Νικήτα Κακλαμάνη, αποφάσισε να διεξαχθούν οι ονομαστικές ψηφοφορίες, τα μεσάνυχτα απόψε, τόσο επί της αρχής που έχει ήδη ζητήσει από χθες το ΚΚΕ, όσο και επί ορισμένων άρθρων του νομοσχεδίου για προαπαιτούμενα, που αναμένεται να καταθέσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Όπως τονίστηκε από τον κ. Κακλαμάνη, με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους βουλευτές να τοποθετηθούν επί του νομοσχεδίου, καθώς από τη λίστα όσων έχουν εγγραφεί για να πάρουν το λόγο, απομένουν περισσότεροι από 90 βουλευτές.
Συμφωνήθηκε ακόμα, η συζήτηση επί των άρθρων να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι και να ολοκληρωθεί στις 12 τα μεσάνυχτα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.