Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας βοσκός στην Εύβοια το πρωί της Τετάρτης.
Ο βοσκός εντόπισε ανθρώπινο σκελετό σε βραχώδη έκταση στο τέταρτο χιλιόμετρο του δρόμου Ερέτριας – Θεολόγου.
Άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο.
Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, ο σκελετός πιθανώς ανήκει σε γυναίκα.
Τα ευρήματα θα σταλούν στο εργαστήριο ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για ανάλυση.
Πηγή:protothema

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.