Βορίζια: Στο νοσοκομείο το νεογέννητο της οικογένειας Φραγκιάδακη

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μέσα στην ανείπωτη τραγωδία στα Βορίζια που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, ένα ακόμη περιστατικό εκτυλίσσεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης, στη Μονάδα Νεογνών νοσηλεύεται το μωράκι που έφερε στον κόσμο πριν από περίπου 15 ημέρες η σύζυγος του 29χρονου, από τα αδέρφια Φραγκιαδάκη.

Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι το νεογέννητο αγοράκι εισήχθη μεταμεσονύκτιες ώρες.

Η μητέρα του, ειναι η κοπέλα που μετά την παράδοση των τριών αδερφών το απόγευμα της Τρίτης, μίλησε στους δημοσιογράφους και έκανε έκκληση στις γυναίκες της άλλης οικογενείας να επικρατήσει ψυχραιμία και λογική για να ζήσουν τα παιδιά τους.

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγη thetoc

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *