Ποια τα δεδομένα για τον άσο της Σεβίλλης
Μία πολύ σπουδαία προσθήκη προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ καθώς ξεκίνησε συζητήσεις για το δανεισμό του Εβγκέν Κονοπλιάνκα από τη Σεβίλλη.
Όπως αναφέρει η «Metrosport», ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει ξεκινήσει τη προσέγγιση τόσο του παίκτη όσο και της ομάδας του, με τους Σαχός και Μάτος που ήταν συμπαίκτες του Ουκρανού στην Ντνίπρο αλλά και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Λούμπος Μίχελ να είναι εκείνοι που χειρίζονται την υπόθεση.
Ο ποδοσφαιριστής δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα των Σεβιγιάνων ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη καθώς η Σεβίλλη δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει απλά δανεικό αν δεν προβλέπεται και κάποια οψιόν αγοράς.
Άλλωστε, πρόκειται για παίκτη τον οποίο είχαν αποκτήσει το περσινό καλοκαίρι έναντι 20 εκατ. ευρώ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.