Τέλος καλό, όλα καλά στον Βόλο με την 15χρονη μαθήτρια που αγνοούνταν για ένα 24ωρο. Η ανήλικη μαθήτρια επέστρεψε σπίτι της, βάζοντας τέλος στην αγωνία των δικών της.
Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη της 15χρονης από τον Βόλο χάθηκαν όταν έπινε καφέ στην παραλία και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να ειδοποιήσει την οικογένειά της.
Σχεδόν αμέσως η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της στην αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού της νεαρής.
Σύμφωνα με το e-volos, 24 ώρες μετά, το μεσημέρι της Πέμπτης (07.10.2021), η 15χρονη επέστρεψε σπίτι της και από εκεί μαζί με τον πατέρα της πήγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.