Ο ηλικιωμένος εκτός των ποινικών κυρώσεων που αντιμετωπίζει, θα κληθεί να πληρώσει και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ
Τον 88χρονο κατήγγειλαν γείτονές του οι οποίοι τον είδαν σκοτώνει το ζωάκι και ακολούθως να το πετά στον κάδο.
Ο ηλικιωμένος εκτός των ποινικών κυρώσεων που αντιμετωπίζει, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου θα κληθεί να πληρώσει και διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
